WEDSTRIJD Futsal Team Charleroi - K.K. Malle-Beerse  2 - 3  (0-2)

DATUM 31-03-2017  21:15

DOELPUNTEN 13' Kuijlaars 0-1, 13' Amajoud 0-2, 23' Liliu 1-2, 26' Didi 1-3, 31' Liliu 2-3

VERSLAG Inzet van de wedstrijd tussen FT Charleroi en KK Malle-Beerse was de vierde plaats in het klassement, een plaats die recht geeft op deelname aan de play-offs. FT Charleroi kon geen beroep doen op de geschorste 'oud-strijder' Chaibai.

Minuut dertien brengt geen ongeluk voor KK Malle-Beerse. Kuijlaars en Amajoud zorgen dan voor een dubbele voorsprong. Charleroi probeert de bakens te verzetten, maar de score blijft ongewijzigd tot de rust.

KK Malle-Beerse heeft pech met een schot op de paal. Bovendien zien we in de tegenaanval een één-tweetje tussen Cleber en Liliu en die geeft Charleroi op een ideaal moment opnieuw hoop. KK Malle-Beerse is niet onder de indruk. Thuisdoelman Claus houdt Charleroi in de wedstrijd. Op een lobbal van Didi is hij echter ook kansloos en met nog veertien minuten op de klok staat het 1-3. Charleroi zet druk en uit een corner van Cleber scoort opnieuw Liliu (2-3). De thuisploeg gaat verder op zoek naar de gelijkmaker, maar een moedig KK Malle-Beerse verdedigt zich kranig. Malle's doelman Van Leeuwen doet meer dan zijn duit in het zakje door twee tienmeters onschadelijk te maken. Het blijft 2-3 zodat KK Malle-Beerse drie gouden punten meeneemt naar de Kempen.

Met nog één wedstrijd te spelen zijn er nog twee kandidaten voor de vierde play-offplaats : KK Malle-Beerse en FT Charleroi. KK Malle-Beerse heeft twee punten meer dan de henegouwers. FT Charleroi gaat op bezoek bij het al veroordeelde ZVK Meeuwen. KK Malle-Beerse ontvangt een andere kempense club : Real Noorderwijk.